2 del af min rejse

Hej alle

Som jeg sluttede sidst, så fik jeg tingene sagt og skulle nu til at starte helt forfra.
Skræmmende 😧

Havde lige skiftet job og skulle nu også til at finde noget at bo i. Min x-kone blev i huset, så drengene ikke også skulle flytte, oven i alle de andre forandringer.

Det blev en rodet tid, det kommende år.

Med et jobskifte mere, for at finde noget jeg syntes var spændende og samtidig arrangere fri i weekender, så jeg kunne være sammen med mine drenge.

Det blev til 4 flytninger for mig på det år.
2 forskellige sommerhuse i Karrebæk, 1 lejlighed i Næstved, og så til Sverige.

Det sidste var slet ikke min plan, men af økonomiske grunde blev det sådan. Nyt land, sprog, venner og så lige et jobskifte mere. Samtidig med at jeg flyttede væk fra alt det jeg kendte, mine drenge, familie og venner.

Puha der var ikke samling på mange af mine kasser i det år.

Jeg Følte hele tiden, at mine valg gik ud over alle dem jeg allermindst ville gøre ondt. Det har taget mig lang til at lære, at jeg ikke kan være gode ved alle andre. Og at jeg og bliver nødt til at tænke på mig selv også.
For hvordan skal jeg elske og være god ved alle andre, hvis jeg ikke er god ved mig selv og elsker den jeg er.
Jeg er dog blevet bedre til at tro på, at hvis jeg er glad i mit liv – så kan jeg være en meget bedre far, kæreste og ven.

Men er der ikke helt endnu. Kæmper videre og indrømmer også, at jeg har brug for hjælp til at nå i helt mål.

Alt har nu ikke kun været svært, og meget er endt bedre end jeg havde i mine tanker inden jeg begav mig ud på denne rejse.

Hvordan ville mine venner og familie tage alt dette. Lad mig sige det sådan, det er heldigvis meget få der har et problem med mit liv i dag. Til alle jer der var der i mit “gamle liv” og stadig er her i mit nye, vil jeg bare sige, at jeg ikke var nået her til i dag uden jer!

Ja, så der også kommet mange nye til. Alle mine svenske venner, ny svigerfamilie og nogle gamle venner er vendt tilbage, alle sammen nogen helt fantastiske mennesker.

En af de nye vigtige mennesker i mit liv er Søren, manden der pludselig dukkede op. Mig som troede jeg skulle ud og finde mig selv, og se hvad mit nye liv havde at byde på. Bare være mig.

Men sådan er det tit i mit liv, entet bliver helt som jeg har planlagt, der altid lige et eller andet, der skal tages stilling til.

Men jeg er SÅ taknemmelig for, at han kom min vej, han er i dag en meget vigtig støtte i mit liv, og jeg har aldrig før følt mig så elsket og forstået. Desuden er han en meget tålmodig mand, der kan tag mine op- og nedture.

Glemmer aldrig da jeg havde taget beslutningen om, at mine drenge skulle møde Søren. Det var i efterårsferien 2014.

Vi havde lavet en aftale om, at det skulle være i Malmø City til en is. Det skulle ikke være hjemme hos Søren, hvor vi skulle sidde formelt rundt om et bord. Min søster var også med, så det ikke bare var os 4. Det skulle være på drengenes præmisser og de skulle have mulighed for at sige fra, hvis ikke de ville mere, eller ikke synes om det.

Men det gik godt og vi hyggede os. Det var helt vildt vigtigt for mig. Tre, for mig, meget vigtige mennesker sammen og se dem smile.

Glemmer ikke min mindste søn’s svar til min søster, da vi havde sagt farvel til Søren. Min søster sagde “Nej hvor var det hyggeligt, og Søren er da sød hva’?” . “Ja” sagde han – “han er jo lige som os andre”.

Da vidste jeg, at jeg havde gjort det rigtige. Jeg ville gerne have, at de skulle møde Søren af to grunde:

1. – de måtte ikke gå med deres tanker i hovedet om, hvad er det her – og stemmer det overens med virkeligheden? Jeg ville have, at de skulle sætte billeder på det de måtte tænke.

2. – jeg ønskede selvfølgelig, at bringe mine to liv sammen. Jeg var sikker på at dette var manden i mit liv. Aldrig, før jeg var helt sikker på, at det var det mig og Søren der skulle blive sammen, skulle de mødes. De skulle ikke igennem fars eventuelle nye kærester her og der. NEJ.

I dag hygger vi os sammen i Malmø – de er glade for Søren, og for at komme her.

Husk det nu, vi skal være lige så god ved os selv, som vi er overfor andre. 😉

Mange tanker Dann

 

3 thoughts on “2 del af min rejse

 • Karina

  Mange knus herfra ❤️❤️

 • Max Nielsen

  Det er fedt at høre at den del af dit nye liv er lykkes så godt for jer alle sammen

  • rejsentilmitnyeliv

   Hej Max
   Ja, tit er vores tanker om hvordan ting skal gå, være i hovedet, end i virkeligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *