Min historie

Rejsen til mit nye liv

Hej til jer alle.

Rejsen til mit nye liv startede for godt og vel 3 år siden.

Men inden den start, lidt om min baggrund så I nok bedre kan forstå, hvorfor denne rejse.

Jeg er vokset op sammen med min mor, far og søster. Jeg har egentlig nok altid vidst, hvem jeg inderst inde var. Men grundet min opdragelse og mit følelsesmæssige jeg, har jeg altid levet mit liv efter, hvad jeg følte at andre forventede af mig, og jeg har derved pakket MIG langt væk. Jeg var så god til at pakke MIG væk, at jeg ikke har følt, at det liv jeg har levet, har været én løgn.

Livet dengang gik, som man siger, i den rigtige rækkefølge, som man ”bør og skal”.
Skole, uddannelse, flytte hjemmefra, kæreste, hus, ægteskab og børn.

I al den tid kørte livet bare derudad, den ene dag tog den anden.
Jeg tror desværre, at vi er mange der lever efter, hvad der forventes af os. Vi bekymrer os alt for meget over, hvad andre tænker om os, og det er derfor så nemt at glemme ”HVEM ER JEG, OG HVAD VIL JEG”. Derfor også min historie her.

Jeg er en lille sjov én når det gælder mine følelser og tanker. Jeg deler dem op i ”kasser” i mit hoved for at holde styr på mig selv.
Lad mig sige det pænt, for 3 år siden var der overhovedet ikke styr på noget, alle mine kasser var åbne og rodet sammen i én stor masse.

Jeg kan ikke helt forklare, hvad der skete, men pludselig stod kassen med mit sande JEG åben. Jeg husker det lige så tydeligt. En fredag aften, hvor min kone sad i sin sofastol og jeg i min, begge drenge på madrasser på gulvet, vi sad og så Vild Med Dans i tv’et. Pludselig fik jeg tanken, er dette her mit liv eller alle andres? skal jeg sidde her når jeg er 70 år og tænke, hvorfor gjorde jeg ikke noget? Nej, det er livet for kort til, så jeg måtte i gang med at få styr på ”kasserne”.

Her fra brugte jeg næsten 1/2 år på at finde ud af, hvem er jeg og hvad skal der til for at jeg kommer tilbage til at være mig.

Dette 1/2 år var et rent helvede og jeg tænkte tit, hvordan kommer jeg nogensinde ud på den anden side. Jeg vil komme til at gøre så mange af dem jeg holder af og elsker mest kede af det, bare for at jeg selv kunne blive glad.

Her har jeg levet hele mit liv, og kun tænkt på alle andre før mig selv, og nu var jeg nødt til kun at tænke på mig. Jeg følte mig meget egoistisk, og det var bestemt ikke rart. Jeg er en person som ønsker, at alle andre har det godt, før mig selv. Jeg havde fandeme rod i mine ”kasser”!

I maj 2014 vidste jeg, at jeg måtte gøre det der skulle til, for endelig at blive mig, og endelig blive glad for mig selv.

En sen aften sagde jeg til min kone, at jeg ville skilles.

Jeg syntes jeg havde tænkt alt gennem og havde forberedt mig godt.

Men nej, det er det værste jeg nogensinde har gjort mod et andet menneske, som jeg holdte så meget af, og som var min bedste ven.

Da jeg så, hvordan hun tog min beslutning, gik jeg helt i ”chok” og turde derfor ikke fortælle, at jeg faktisk havde 2 grunde til at jeg ville skilles. Så holdte mig til grund 1, at vi var vokset fra hinanden og at vi bare var venner, der fik alt det praktiske i hverdagen til at hænge sammen og at det ku jeg ikke længere.

Det tog mig 3 måneder at fortælle min anden årsag, til at jeg ville skilles.

Nemlig at jeg ville leve resten af mit liv, som den RIGTIGE DANN OG DANN’S LIV!

Men jeg fik det sagt. Jeg er til mænd, jeg er homoseksuel.
Super tænkte jeg, nu det sagt. Men igen nej, nu var jeg nået til det, der næsten var endnu værre – at fortælle mine 2 drenge det. Dengang var de 10 og 14 år. Først skal mor og far skilles, og nu skal de også forholde sig til at far pludselig er til mænd.
Jeg ved, at vi som forældre næsten kan byde vores børn alt, og alligevel vil de altid elske os. Men noget af det jeg har budt mine børn, kæmper jeg stadig med. Alt det rod havde de ikke fortjent.

Jeg vil dog sige, at alt er gået bedre end jeg havde turdet håbe på, det at jeg i dag kan give dem en glad far betyder SÅ meget, og jeg gør hvad jeg kan for at være der for dem.

I det 1/2 år jeg brugte på at finde mig selv, og få styr på mine ”kasser”, manglede jeg virkelig nogen at snakke med om alt dette.
Jeg fandt dog ud af, at der i København er en forening der hedder Homosexuel Med Forsinkelse, hvor jeg henvendte mig, men jeg kunne godt havde tænkt mig noget mere.

Så derfor min historie ud til jer her. Jeg håber, at jeg måske kan nå ud og være med til at hjælpe andre. Jeg kan måske være den, du skriver eller ringer til, for at læsse af, et sted hvor du bliver forstået indtil du har modet til at fortælle det til dine nærmeste.

Ja hvem er Dann så i dag?
Jeg er mig selv! Jeg er 43 år, og har de sidste 2 1/2 år levet mit liv som homoseksuel. Jeg lever og bor i dag sammen med min kæreste Søren i Malmø, jeg har job i København, har mine dejlige drenge hver anden weekend og nyder livet.

Herfra vil jeg bare sige, håber I alle lever livet fuldt ud som den I er aller dybest inde.

Venlige Hilsner
Dann

15 thoughts on “Min historie

 • mor

  Tillykke med den meget flotte nye side ( RejsenTilMitNyeLiv ) du var og er min søn uanset hvor du må være i dit liv.

 • Janni Kongsgaard

  Hej Dann. Hvor er det godt skrevet. Thumps up til dig, og fortsat held og lykke med dit nye skønne liv. ☺

  • Belinda

   Hej Dann
   Hvor er det pisse godt gået… Du er virkelig god med ord og jeg har den dybeste respekt for dig
   Kh Belinda

 • Nina sivertsen

  Kære Dan
  Hvor er det en flot side du har lavet. Stort tillykke med dit nye liv. Jeg har dybt respekt for du har fundet dig selv.
  Alt mulig lykke på din vej med dit nye liv.
  Kh Nina

 • Anders

  Hatten af for dig. Sådan skal det skrives, det kan ikke skrives bedre.. hel og lykke fremover

 • Jimmy

  Hej Dann ..
  Det er supergodt og velskrevet, og ja jeg kan godt relatere til dele af din historie.. Om at finde sig selv og være tro mod sit indre Jeg.. Det har jeg forsømt selv.. Selv lang tid efter jeg sprang ud, for verdenen, var jeg ikke rigtig sprunget ud for mig selv i min sjæl.. der skulle gå næsten 8 år inden at jeg så mig i spejlet og erkendte hvem og hvad jeg er!

  • rejsentilmitnyeliv

   Hej Jimmy
   Tak for din for din ros her og at du deler lidt af din historie. Det så vigtig at vi ikke føler os forkerte, eller alene i hvad vi føler og hvad der rigtigt for hver af os.

   Held og lykke på din vej
   Bh Dann

   • Jimmy

    Tak Dann jeg ved godt jeg er “for meget” men jeg ser faktisk op til dig, skæver lidt til dig og ja har “a thing about you” ..
    Finder dig som en inspiration, til at gøre noget med mit liv, til at ruske lidt op i støvet på min skuldre.. Vil SÅ gerne møde dig en dag!

    • rejsentilmitnyeliv

     Tak Jimmy
     Netop derfor jeg gør de ting, jeg gør, elsker hvis det kan for andre til at tænke over livet og få det bedste ud af det

 • Velkommen i klubben, Dann, og held og lykke med fremtiden. Jeg genkender alt, hvad du her skriver.
  mange hilsner,
  mikael (i al ydmyghed ham, der i sin tid startede Bøsse med Forsinkelse, det der et par år efter blev til Homo med Forsinkelse (da det viste sig, at mange kvinder var i en lignende situation).

  • rejsentilmitnyeliv

   Hej Mikael
   Tak skal du ha’, ja vi ik alene om det og der stadig brug et sted hvor vi er ligestillet og et stedet vi forstår hinanden og hvad vi går igennem
   Dann

 • Maria

  Hej Dann
  Jeg står lidt på den anden side, som konen der er blevet forladt, fordi min nu eks-mand fandt ud af, han var og er homoseksuel. Jeg håber det er okay, jeg spørger, men hvordan har du og din kone det sammen i dag? Hvilket form for forhold har i? Jeg har savnet min eksmand og det vi havde sammen, men har også følt, jeg måtte trække mig meget fra ham, da det ellers gjorde for ondt. Det er dog svært, når man har barn sammen. Så jeg er meget nysgerrig på, hvordan I får det til at fungere.
  Kh mig

  • rejsentilmitnyeliv

   Hej Maria
   Hvor er jeg glad for du skriver, det ikke kun svært for os der tar valget, men osse for dem det går ud over. Jeg vil meget gerne ta’ en snak med dig:) 40471062
   Du meget velkommen til at kontakte mig på SMS eller ringe. Det lidt mere privat end her hvor alle kan følge med.
   Mange hilsner Dann

 • Maria

  Hej igen
  Tak for din venlige besvarelse og dit flotte tilbud 🙂 Jeg forsøgte at ringe i sidste uge, men den gik direkte på svareren, og så tog vi på weekend. Måske jeg må prøve igen? 🙂

  • rejsentilmitnyeliv

   Øv Maria
   Jeg har ferie nu og næste uge, så jeg nok nemmere og få fat i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *