Lidt og tænke over

God aften

Så igår herinde på gruppen Lgbt, så jeg opslaget om programmet “skide homo” der er blevet vist på DR. Tænkte det må jeg lige se hvad er og har sæt 1 afsnit af 5 her i aften. 

Min opfattelse er at vi homo’er meget tænker over hvordan vi opfører os ude i samfundet, for at tá hensyn til alle andres holdninger, end vores egne, bliver sgu lidt trist og samtidig ved jeg jo godt jeg også gør det det selv. 

Hvorfor er det lige vi skal det?

Hvor kommer alle de holdninger om os fra?

Tænker vi nogle gange for meget over det og tar et hensyn vi ren faktisk ikke er blevet bedt om at ta’ ?

I starten af i programmet, snakker den uge fyr, netop om det med at kæresten kysser ham forvel i bussen eller vil holde ham i hånden når de går tur. Men han kan det ik uden at kigge over begge skulder eller få ondt i maven over det, for tænk hvis nogle så det. 

Jeg huske tydeligt da jeg spring ud for ik så mange siden, at jeg måtte til at lære at det ik bare var noget jeg gjorde med min daværende kæreste. Det var jeg jo vant til at man bare gjorde i hetro verden. 

Det gjorde mig ked af det, at jeg ikke på lige fod med alle andre kunne vise min kærlighed og hvad der gjorde mig glad i livet. 

Hvad er jeres holdning til alt dette og min 3 spørgsmål? 

Prøver idag at være mig selv og ikke ligge for meget bånd på mig selv. For hvorfor så tá springet hvis jeg ikke kan leve det liv der gør mig glad og 100% mig. 

Så sgu jeg havde været blevet og ha brugt hele mit liv på ikke at være mig. Neeeeeeeej tak. 

Dann

Rejsentilmitnyeliv.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *