Del 5

                                                          Del 5. 

4 år er gået. 

Tiden går, der er sket meget og jeg lære mere og mere om den verden jeg lever i dag og om mig selv, som homosexuel.

Den sidste uges tid har jeg set nogle programmer der er blevet sendt på DR1 der hedder gaycation og skide homo. ( se dem hvis det lyster, tror faktisk det vil overraske jer, hvor svært det er stå ved sig selv )

Programmerne styrkede mig i dette indlæg og sætter mange tanker igang i mig.

Det ik alt der har været lige nemt, at vende sig til. Har til tider følt mig som teenager igen. Skal lære alting på ny. 

I mit hetro liv, var jeg vant til, at man kan vise sin kærlighed og lige meget hvor i livet, jeg befandt mig.

Hjemme 

Hos familien

Venner

På job

Offentligt

Selvom jeg tog det store spring, at springe ud. For at blive mig selv og ikke gemme mig mere. Oplever jeg desværre stadig at gemme mig lidt eller ligge bånd på selv. 

Nogle gange er det okay og handler om pli og andre gange bliver jeg irriteret over det og ked. 

Hjemme og hos familie:

Der har jeg altid holdt igen med at visse mig 110% for at visse hensyn til andre. Ikke gi min kæreste, på det tidspunkt, et kram, et kys eller holde i hånd.

( Prøv at gi dig selv følelsen. Jeg kan ikke vise dem jeg holder allermest af, hvad der gør mig glad og lykkelig )

Venner:

Mine venner ved selvfølgelig godt jeg er til mænd. Men når det er sagt, så er det meget få der har set mig kysse eller være kærlig ved en mand. Igen hensyn jeg tar, men tænk de kan, men jeg kan ikke.

På job:

Der har jeg holdt igen med hvad jeg har lavet i weekenden, eller hvad der ellers sker i mit liv uden for arbejde. 

Offentligt:

Jeg har desværre med årene, måtte lære at to mænd ikke holder hinanden i hånden eller krammer og kysser hinanden farvel offentligt.

Hvorfor tænker jeg tit:

Hvorfor skal det være så svært at være homosexuel, hvorfor skal det være så svært at springe ud, hvorfor er det så vigtigt, hvad for en sexualitet vi har. 

Vi er alle mennesker og burde ha samme ret til at leve det liv vi ønsker uden at skulle tænke over hvordan.

Hvorfor er det forkert så snart vi ikke passe ind i de normer omverden og vores opdragelse har sat. Kunne det ik være normerne der er forkerte eller ikke er fuldt med udviklingen i vores samfund.

Jeg kan forstå på andre og historie, at der sket meget for homosexuelle og vores rettigheder. Meeeeen selv om vi skriver 2018, så er vi der sgu ik helt endnu.

Oplever at mange siger, (specielt mænd) det er ok at være homosexuel, bare vi ik skal se på det og at jeg lader deres røv være. Skal jeg sige det samme til hetrosexuelle (piger) Det helt ok, bare i lader min p.. være.

Der stadig steder i verden hvor homosexuelle, bliver kastet sten på, bliver stukket ned, sat i fængsel, endda stået ihjel. De bliver ikke set som mennesker. Kun deres sexualitet. 

Her hjemme skal vi udsættes for øjne der kigger, udråb som skide homo, eller få en finger med på vejen og vi har stadig hatecrimes i Danmark.

Så igen ser man os ikke som det menneske vi er, men kun sexualiteten. 

Så det giver jo svaret på hvorfor det er så svært og hvorfor vi tænker så meget over hvor vi visser os 110% os selv. Der jo ingen af os der vel udsætte os selv for en ubehagelig situation eller farlig.

Vi har ytringsfrihed i Danmark og vi må alle have vores meninger og det har jeg osse selv. Men det betyder ikke vi har ytringspligt.

Så hvorfor ik tie stille hvis man ikke har noget godt og sige om andre.

Give plads til forskellighed og lære af hinanden og dræbe uvished, som tit er den der giver en helt forkert holdning til ting.

Jeg vil ikke leve resten af mit liv som ikke mig, ( vil du ? ) så giver ikke slip på mig selv og med tiden at blive mere og mere mig, være ligeglad med hvad andre tænker, synes og hvad holdninger de har til mig.

Vedhæftet billed:

MIG ventre billed før jeg springer ud. 

MIG højre billed efter jeg er sprunget ud. 

Hvad er forskellen ?

Ingen, det MIG. 

Så mit ønske er at se MIG, ik min sexualitet.

Jeg ser jo heller ikke din eller kommentere den. 

Derfor min:

Blog, Instagram, facebook og nu mit frivillige arbejde i lgbt gruppen “homo med forsinkelse” kan jeg være med til at gøre en forskel, vil det kun glæde mig. 

Håber I derude lever jeres liv fuldt ud.

Dann

Rejsentilmitnyeliv

One thought on “Del 5

 • Max Nielsen

  har set den serie du omtaler den er sku skræmmende der er steder i verden hvor lgbt miljøets menneskeretigheder eller mangle på samme ikke trives
  du har ret i at man som homoseksuelle ikke kan vise sin kærlighed offentligt af frygt for repressalier så jo vi har også et godt stykke vej endnu her i vores del af verden
  jeg prøver at være mig selv så meget som jeg kan og prøver at ignorer alle de blikke tåbelige mennesker sender når jeg er sammen med kæresten i det offentlige rum
  men du har ret i af det er vigtigt at kunne være den man er ellers bliver man aldrig rigtigt lykkelig
  med venlig hilsen Max

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *