Photoshoot

Så sker der lidt igen. 

Som jeg har talt lidt om, så har jeg jo gang i mine små projekter her, som stille og roligt skrider fremad. Til disse projekter skal jeg have lavet nye billeder som skal bruges til, de sociale medier, fliers, diasshow og andet. 

I går kom vi så igang med første tema af photoshoot “business” mig som de fleste af jer nok kender mig bedst “tøjmanden”. 

Om 14 dage går vi så igang med andet tema “Gay” ja det jo osse mig, men det nu ikke alle der kender ham eller har set ham folde sig ud endnu. 

Det vist på tide at jeg forener disse to, til en DANN. 

Det er grænseoverskridende, men det skal til. Føler at jeg er der hvor jeg kan stå inde for hvem jeg er og ikke gider tænke på mere, hvad andre synes. Men tænke på hvad der gør mig glad og hvad har jeg lyst til. 

Glæder mig til snart at kunne visse jer hvad der kommer ud af alt dette. 

Dejlig weekend til jer alle

Dann 

Rejsentilmitnyeliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *