Grib hver dag, udfra DIG

En ting jeg har lært her i livet er, at entet kommer af sig selv. Livet skal gribes hver dag, med alle de muligheder livet giver dig eller du giver dig selv.

Det kun dig der ved hvad der er bedst for dig. Du må ikke tro alle ved, hvad du vil, kunne tænke dig eller hvad du kunne tænke dig andre gør for dig. 

Vil du noget, er der noget du ønsker dig anderledes, må du gribe fat i det og gøre noget selv, ellers bliver du hvor du er. 

Sig hørt hvad du ønsker/ forventer dig. 

Eksempel. 

Er der en ven du ikke høre fra, så lad være med at gå og bruge din energi på og irretere dig over det, tag fat idet og tá en snak med vennen. Du må ikke tro alle ved hvad du ønsker eller forventer af andre, hvis du ikke siger det højt, forbliver alt som det er. 

Det værste vi kan gøre er at gi os selv alle de tanker og forventninger om hvordan ting er, unden at sige dem højt, unden at for klarhed. 

For rigtig mange af alle vores tanker er meget værere end virkeligheden. 

Nogen kalder det TANKEMYLER

Vi er alle nu da gode til at sidde og tænke hvorfor er det mig der altid skal gør noget, hvorfor kan alle andre ikke, komme til mig, ringe til mig, invitere mig, hvorfor er det mig der skal holde kontakten. 

Hvad giver det os at tænke sådan, irritation, vrede, ked af det, intet godt.

Så derfor igen ønsker DU at der sker noget i dit liv, er det og kun DIG, der kan gøre noget, så det bliver som DU ønske det. 

Grib hver dag, ud fra DIG. 

GØR DU NOGET, SKER DER NOGET

Håber DU,  griber hver dag

Dann

Rejsentilmitnyeliv 

2 thoughts on “Grib hver dag, udfra DIG

  • Jimmy

    Hej Dann
    jeg giver dig så meget ret.. Jeg er selv ekspert i at overtænke ting, såsom, hvis min ven fra Kbh. ikke lige skriver, ringer, eller facetimer og hvad man ellers gør i dag, så har han glemt mig, så er jeg ikke en del af hans liv osv. små bitte “monstre” i min hjerne. som jeg er blevet god til at slå ihjel inden de vokser sig større og gør at jeg skubber ham væk fra mig. Fordi i dagens Danmark, har vi alle jo travlt og så når man ikke lige at sende et HEJ.
    Det gør jeg jo heller ikke selv. Plus han har allerede sagt at han er dårlig til at huske sms’er osv. men at han tænker på mig hver dag. Det gør mig glad. Tanken gør mig glad..
    Så i ny og næ laver jeg en “Kort Info I Jimmys Liv” sms som jeg sender og så kører der ellers derud af i en times tid, med at vi bliver opdateret i vores liv og venskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *