Rejsentilmitnyeliv Del 6.

Sindet er lidt dybsindigt nu og da

Da jeg blev skilt for snart 5 år siden troede jeg at nu skulle jeg rigtig ud og se hvad alt det her  nye i mit liv var for noget, det nået jeg bare aldrig rigtig, for jeg løb ind i mand og gik jo så direkte videre i mit første forhold til en mand.

Det var en fantastik oplevelse, så længe det holde, ialt 4 år. Så sluttede den rejse og en ny måtte begynde. 

Det gjorde den så 3 marts 2018. Jeg flyttede for mig selv, tilbage til Næstved, som jeg så var flyttet fra 3 år forinden. 

Jeg følte mig alene, jeg følte, jeg skulle starte forfra igen, jeg var nu flyttet for 5 gang på 4 år. 

Jeg trængte så meget til ro i mit liv. 

Nååår, nu var jeg for første gang i 24 år single, bare mig selv. Nu startede der en ny rejse. 

Jeg har nu rejst i 8 måneder, aldrig har jeg lært så meget i mit liv på 8 måneder. 

Lært at være mig selv, tænke på mig selv, gøre hvad der godt for mig, selvindsigt er hårdt arbejde, det ikke alt tid det sjove man finder der i sindet og dybest inde, men der ingen nem vej uden om dig selv, du kan jo ikke skifte dig selv ud med en ny, som man kan med så meget andet. 

Du er nåd til at holde fast i dig selv og tag fat i hvad det end må være, du finder derinde. 

Ik nok med at lære mig selv at kende i min nye rejse, skulle jeg nu osse til at lære at være single i min nye verden. Ud og se, hvad dette er for noget, ja det jeg troede, jeg skulle efter skilsmissen. Den tid kom nu. 

Jeg skal love for den kom. 

Ud i homo miljøet, med alt hvad det indebager. 

Facebook gruppe for homo’er

Dating app’s for homo’er

Bar og discotek for homo’er

Nye venner, der er homo’er

Det er en fest, det er sjovt, det er mega socialt, og jeg møder så mange fantastiske mennesker.

Jeg elsker det. ❤️

Meeeeen det hele er ikke fest, det hele er ik sjovt og her er der osse meget at lære. 

Jeg synes det til tider er en hård verden og færdes i, jeg skal passe på mig selv, som følsom og et meget tænkende menneske. 

Her synes jeg, jeg har måtte lære at være mere hård, mere kontant, mere tro ved mig selv og sige fra. 

Er der noget jeg virkelig har måtte lære, så det den frie tone, det frie syn på sex, der er mænd imellem. Jeg har aldrig været vant til at snakke frit med mine venner om sex, det høre sig til i privaten. Men ik her, her tales der om………

Hvem er lækker

Hvem er god i sengen

Hvad er man til

Hvor stor er den

( og vi taler ik om næser her )

Hvem har været sammen med hvem

Hver en sætning der siges i et festligt lag, kan laves om til noget frækt ( misforstå mig ik, det gør jeg osse selv og det kan være sjovt ). 

Det kan være lige fra, “i lige måde”, bliver til “i lige måsen” eller alt kan misforstå på en eller andet måde. Det bliver meget sexfikserede. 

Oplever osse der er mange måder at være i forhold på. Vi ikke bare altid os to. 

Det kan være åbne forhold, det synes jeg at høre og løbe på tit, eller så er der den gamle sætning vi alle kender “ hvad du ik ved, har du ik ondt af “

Tænker tit, hvor tosomheden henne, hvor er troskaben henne, bare dig og mig. 

Hvorfor altid stræben efter det næste.

Hvorfor altid tanken…….

“ mon græsset er grønnere et andet sted”

Til tider mister jeg troeden på den eneste ene

De app’s der findes til os homo’er, er fyldt med åbneforhold, bisesexuelle, eller ham der ik lige er sprunget ud endnu og konen må ik vide noget, mega mange fake profiler, endelig ikke mange singler, men søgen på sex. Så der sgu nok at lære at skulle finde rundt i.

Så der alle disse nye bekræber for homo’er

Er du passiv ( modtager )

Er du aktiv ( giver )

Er du vers ( altså begge dele )

Hvilke type mand er du til, der vi igen delt op i grupper. 

Så nemt er det ik, du skal jo næsten kende hele mandens sex stamtavle inden du har mødt ham.

Det har jeg det sgu lidt svært ved, at skal videre gi til et menneske jeg ik kender endnu. Hvor blev den gode gamle date af. Mødes, nyde vinen, selvskabet og så ta den derfra ‍♂️

Hvis du allerede ved hvordan manden ser ud splitter nøgen inden for de første 3 sek i den første besked du får, så står jeg sku af. Det lige som af få et kinderæg, der pakket ud, chokoladen er spist og figuren er samlet, hvor blev overraskelsen af og manden bag. 

Der jo endte af alt det jeg skrevet om her, der er forkert, vi skal alle kunne gøre det vi har lyst til. Nej det handler om jeg skal finde min nye plads i det, det der godt for mig, det der gør mig glad. 

Så rejsen forsætter

Hvorfor fortælle om alt dette, hvorfor om det der svært for mig eller det jeg ikke lige forstår. Jo tror ik på nogle af os har det perfekte liv, som vi tit ser på vores hver i særs facebook, Instagram eller hvad vi nu har af sociale medier. 

Jeg tror på at hvis vi deler ud af det der osse svært, er det med til at hjælpe, dig selv og andre, at se vi kan gå med lignede eller samme problemstillinger, at vi ikke skal føle os alene, at kunne snakke med nogle ligesindet og blive forstået.

Pas på jer selv der ude og ha jer selv med i lige meget hvad det gælder ♥️

Dann

Rejsentilmitnyeliv

6 thoughts on “Rejsentilmitnyeliv Del 6.

 • Jimmy

  Hej Dann
  Du har ret, det er lidt af en jungle at finde rundt i homomiljøet. jeg er ikke selv ret meget inde i det, jeg stikker hovedet ind af og til og trækker mig ud igen. i begyndelsen var jeg “fremme i skoene” og det forfølger mig af og til nu, fordi jeg af nogle er blevet stemplet som “easy”. Og Ja det var jeg i starten, for nogle år siden. Det var da sjovt, en gang. Men efter især efter jeg er blevet 40 dvs 92 i homoår, så er jeg begyndt virkelig på at ændre tingene. Ja jeg flirter/skriver med mange, men hopper ikke i seng med hvem som helst.

  Jeg vil gerne på en date, jeg vil gerne nyde vinen, jeg vil gerne sidde på café, i biografen eller hjemme i en sofa og flette fingre, uden at det SKAL ende med sex. Kan sagtens ligge i sengen og bare hyggesnakke og sove.
  Jeg er 40 år og single og begynder at tro på at det skal jeg nok være resten af livet. Fordi jeg er ikke særlig smuk, jeg er ikke ultra tynd, jeg er Mig, og ja der er et par kilo på sidehåndtagene, og jeg er klodset, siger de forkerte ting, gør det forkerte og kvajer mig BIG TIME..
  Men jeg er MIG, jeg har brugt alt for længe på at finde ud af det. Måtte igennem massiv spiseforstyrrelser, stress og angst (som jeg plages af igen lige pt.) for at nå ind til Mig.

  • rejsentilmitnyeliv

   Hej Jimmy
   Tak for dele her
   Vi har alle vores at slås med, men det vigtigste er at vi går alene. Det kommer der ik noget godt ud af ven

   Hilsner Dann

 • Esben

  Så sandt!

  • rejsentilmitnyeliv

   Tak Esben
   Så er jeg da ik helt alene om det

   Hilsner Dann

 • Belinda Drelicharz

  Hvorfor bruger du ordet homo’er Dann?
  Generelt er jeg jo nok smalsporet i det her med hvorfor tonen er så sexfikserede, men faktisk, og det er nok her jeg blir smalsporet, så er mænd generelt bare mere vulgære

  Som kvinde føler man samme pres ved en date, altså at manden gerne vil vide Bh Str osv. Altså når en kvinde er på date med en mand, omend det aldrig blir lige så åben en sexsnak, for der er jo damer tilstede… kan du følge mig?

  Mand og mand imellem er der jo ikke en dame tilstede der kan pudse kanten lidt af…
  Der er bare forskel på mænd og kvinder og her er en af dem… både snakken, de forskellige slags forhold og ej at forglemme en lyst til at skille sig ud fra det almindelige, kasserne der er så indgroet en del af vores opvækst…

  Det ligger ikke til manden generelt at være den romantiske, jeg oplever at mænd der er det, generelt er det for at dække et behov, de ved at deres kæreste har, og altså ikke fordi det er et stærkt behov de selv har..

  • rejsentilmitnyeliv

   Belinda Drelicharz
   Hej og tak for dit input til min del 6. på bloggen, altid dejligt og høre andres mening og syn på tingene kunne dog ha ønsket mig du havde gjordt det på bloggen så man kunne se hvad det realitere til
   Hvorfor homo’er, jaaaa hvorfor ik? Der ku ha’ været brugt så mange ord, men det endelig ik vigtigt for mig hvad jeg kalder os eller bliver kaldt.

   Vi forskellige alle sammen og har hver vores holdninger og meninger og det dejligt, det skal der være plads til

   Ved ik om jeg vil gi dig ret i at hvis der er kvinder med i et selvskab af ( hvad ord skal vi bruge nu, skal i prøve med ) bøsser om det ville gøre nogen forskel, det ik alt min oplevelse

   Gay hilsner Dann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *