2018

Så sluttede 2018

Et år med flere udfordringer og et år hvor jeg lærte endnu mere om mig selv. 

Året startede med nyt job efter stort set at havde gået ledig hele 2017, så rigtig god start tænkte jeg, men i rejsentilmitnyeliv, ved jeg jo godt og har snart lært, at jeg skal tá en dag af gangen, for lige pludselige tar rejsen en ny vej og det gjorde den jo osse i 2018. For der kom ret hurtigt den 5 flytning på fem år.

Min første kærlighed til en mand holdte ikke og  rejsen førte mig ud i singlelivet.

For første gang i 20 år var jeg alene, bare mig selv. Det blev en prøvelse, en af de store. 

Mig det lille sociale menneske, der elsker at ha mennesker omkring mig, var lige pludselig d. 3 marts 2018 alene, stå der helt mig selv i min lejlighed, tilbage i Næstved. Skulle starte forfra igen

Hvad betød det for mig. 

Jo at jeg igen skulle kigge indad og lære mig selv at kende.

Jeg troede virkelig jeg ville blive Palle alene i verden og synes det var forfærdeligt at være mig selv, ikke at være noget for nogle. 

Meeeen der gik faktisk ikke længe før, jeg sagde til mig, Dann du nåd til at for det bedste ud af dette og være noget for dig selv. 

Jeg kunne indrette mit hjem, som jeg ville, jeg kunne gøre som det passet mig, så der gik ik længe før jeg fik følelsen af, at det jeg skulle igennem her, var jo det jeg troede jeg skulle igennem efter min skilsmisse. Ud og være mig selv og lære mig og mit nye liv at kende, men det kom jo ikke, for jeg gik næsten fra det ene forhold til det næste. Men jeg skal love for det kom nu, med 100 km i timen. 

Jeg er kommet tæt mine drenge og familie igen, jeg fået min veninde tilbage, der er kommet rigtig mange nye mennesker ind i mit liv. Lad mig bare sige det sådan jeg er ikke alene i rejsentilmitnyeliv og har haft så mange fede/gode oplevelser i 2018.

Så ser jeg tilbage på 2018, så havde den en hård start ja. Men 2018 har lært mig så meget om mig selv og hvem jeg er og hvad jeg står for, året har virkelig lært mig, at være mig og stå ved mig selv.

Alting sker af en grund, det tror jeg på og 2018 blev som det blev, fordi det var godt for mig.

Det har lært mig, Dann du har snart været igennem så mange ændringer og forandringer, hver ik bange for dem, tá fat i dem, alt ender godt og du bliver stærkere af det. 

Så kom bare an 2019

Håber I griber livet og jeres rejse der ude og ønsker jer alle et fantastisk 2019 

Dann

Rejsentilmitnyeliv 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *