Ændre verden sig

Ændre verden sig?

De sidste dage har jeg tænkt meget over at verden omkring mig de sidste 5 år har ændret så meget, eller har den? Ved eftertanke tror jeg det mig der har ændret mig.

Som I sikkert ved, er jeg springet sent ud, som homoseksuel, i en alder af 40 år og hvad gør det ved en?

Det giver nye tanker, følelser, ide’er om hvad jeg vil, skal og en helvedes masse selvindsigt for at lære mig selv og kende i mit nye liv.

Hvad handler alt dette om.

Jeg skal lære et nyt miljø at kende, jeg møder nye mennesker, jeg skal finde dig selv i min sexuelitet, hvem er jeg i alt dette.

Alt dette efter 5 år, kan ikke andet en ændre mig og selvfølgelig er jeg klar over at jeg har ændret mig. Selvfølgelig er der en grund Dann, som er som jeg altid har været.

Men med min frihed i hvem jeg er 100%, giver  selvfølgelig osse en frihed i at visse hvem jeg er 100%.

Hvad gør dette.

Det gør nogle mennesker, ser anderledes på mig, måske ikke rigtig forstår, hvem er Dann, for den side har de aldrig set af mig før.

Det har jeg fuld forståelse for, for alt det jeg har tænkt længe over og skal forstå om mig selv, skal de jo selvfølgelig osse ha tid til at forstå.

Jeg står på trin 8 ud af 10, men når folk ser noget nyt hos mig, tar de første trin på min stige.

Om de når til trin 8 og forstå, synes om, eller ej, det tar tid, det ved jeg jo godt.

For nye mennesker i mit liv, tror jeg det er nemmere at lære mig at kende, for de skal kun ta’ stilling til den nye Dann.

Men mennesker der har været der hele mit liv, eller i mange år, har ligepludselig to Dann og sammeligne med og tá stilling til, det kan måske være svært.

Konsekvenser.

Det gør nogle mennesker bliver hos Dann, nye mennesker kommer ind i mit liv, nogle mennesker holder distance, nogle mennesker forsvinder ud af mit liv.

Alt dette er ikke verden der ændre sig, alt dette er ikke andre mennesker der ændre sig.

NEJ det er mig der ændre mig, det er godt, det hårdt, det kræver meget, at ture stå ved sig selv og ta’ de konsekvenser der følger med.

Men jeg gør det, det er mit liv og jeg vil nyde det som mig og hvad det så indebærer på godt og ondt.

Tak

Tak til alle jer, der stadig er i mit liv og prøver at forstå mig.

Tak til alle jer, der er kommet til i mit nye liv.

Tak til jer, der forsvinder ud af mit liv. For det der var, det forsvinder aldrig.

Håber I alle nyder livet som den du er.

Bedste hilsner

Dann

Rejsentilmitnyeliv

2 thoughts on “Ændre verden sig

 • Jimmy

  Du er en stor inspiration!
  Det er sjovt at man selv kan forandre sig, uden man tænker over det, førend at omverdenen begynder at reagere på de forandringer man foretager sig. Jeg selv har altid været meget indelukket, men de sidste ja ironisk nok, 5 år har jeg selv kæmpet for at bryde mine egne mønstre med at tulle rundt for mig selv og mine venner som jeg elsker højt, men vi var groet fast i låste vaner mellem hinanden, og så mødte jeg “udefra” som også er homoseksuel, og han viste mig en anden verden udenfor min vennegruppe. Og det er ikke mange uger siden at min bedste ven, sagde at han kunne mærke at jeg var blevet mere glad og meget mere flyvsk, og at han havde haft svært med at følge med, men nu forstod han mig. Fordi han selv var begyndt at “rydde op” i sit liv og bryde gamle mønster. Plus han kunne pludselig se at førhen når vi var i byen, så kunne han og hans søster, som også er min veninde, sidde og flirte og score til højre og ventre, men det kunne jeg ikke, fordi jeg er den eneste homoseksuel i gruppen og vi altid gik på Irisk Pups, hvor de sad og blev ved med at puffe til mig, hvis jeg begyndte at flirte med en fyr, fordi at “det var ikke velset på en Irisk Pup!”..

  I dag er jeg ligeglad, jeg flirter gerne (som du ved 😉 ) Og jeg har fundet en side af mig som jeg elsker.. Og jeg er kun lige begyndt…

  • rejsentilmitnyeliv

   Fedt Jimmy
   Blev ved, vi skaber selv vores liv og det sku helt være sådan, at vi selv kan leve i det og være glade for os selv 🙂
   Dann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *