MASKERNES SPIL

MASKERNES SPIL

Pas på maskernes spil. Har selv spillet det i mange år og de bliver svære og tag af igen.

For hver og en du påtager dig, skubber du dig selv længere væk.

I mange år havde jeg en til stort set alt.

Overfor venner

Overfor min familie

Overfor min kone

Overfor mine børn

Overfor mit job

Endda overfor mig selv

Alle disse masker, gjorde jo mig, til mig.

Men hver en maske, gjorde ondt at ta’ på, for de gemte jo mig, Dann bag maskerne, bag hvert et lag af masker, et lag af så mange at jeg ikke kunne se mig selv bag dem.

Nogle vil sikkert spørger, hvorfor gjorde jeg det, hvorfor gemte jeg mig bag alle disse masker.

Det skyldes mange ting, en fantastisk evne til at tilpasse mig normen, forventninger, samfundet i provinsen, passer ned i alle de kasser jeg selv havde samlet for at føle jeg gjorde det rigtige og en kæmper iver for at gøre alle omkring mig glade. Men var Dann glad?

Hvad sker der så hvis hver en maske jeg tog på med årene, begynder og stramme, kvæle mig, ikke give luft nok til Dann, jaaa enten forsætter jeg og holder til jeg sidst op med at trække vejret eller så starter jeg spillet mod maskerne.

Det er nu 6 år siden jeg gjorde det, startede spillet mod maskerne og målet, vinderen af dette spil er den med en maske tilbage.

DANN

Er det et sjovt spil, både ja og nej. Det er er et hårdt spil, det er et spil med konsekvenser.

Men er jeg glad for at jeg valgte at spille dette spil, ja og er ik færdig. Jeg har ikke vundet helt endnu.

I dag er mange masker væk, nogle svære og fjerne end andre. Men jeg lever og trækker vejret og nyder min frihed som Dann.

Lad os alle være frie, lige meget hvem vi er, hvor vi kommer fra, hvad vi er til, lad os gi plads til forskellighed og lære af hinanden, ikke frygte det vi ikke lige selv kender til, FRYGT skaber normer og kasser vi bliver kvalt i dem

Det PRIDE tider over hele verden og snart i København. ️‍

Her er glitter, fest og masker, men lad os alle kun have en maske på, den der visser hvem vi er

Pas på alle de andre masker derude, de gavner dig ikke noget godt

Dann

Rejsentilmitnyeliv.dk

One thought on “MASKERNES SPIL

  • Jimmy

    Maskernes nat, kan man også kalde Priden.. Jeg har altid følt at jeg ikke passer ind i LGBT- Miljøet. Føler mig anderledes end alle andre, som er frie, sjove og glade.. Min generthed tager over når jeg er til f.eks. Pride..
    Mest fordi jeg har et forkert syn på mig selv, fordi alle jeg ser er smukke, sjove, udadvendte og hviler i sig selv. jeg er ingen af de ting, specielt i starten, jeg skal lige se folk an, og den tid det tager, så sker det ofte at folk vender mig ryggen og tænker: Fuck han er mærkelig!
    Ville ønske jeg kunne tage den genert maske af og blotte mig selv, fordi indeni vil jeg gerne, men jeg tør ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *