Nogle gange skal alt falde fra hinanden, for at det kan samles rigtig op igen .

For første gang i meget lang tid har jeg gemt mig, en ting jeg kender til fra tidligere, før jeg spring ud.

Men denne gang selv valgt, at trække stikket fra alt. Siden onsdag aften.

Jeg var på job onsdag, alt var fint, sagde jeg ihvertfald til mig selv, men onsdag aften ramte sandheden mig. Jeg rystede, jeg fik hjerte banken, jeg svede, jeg havde ondt i maven, jeg havde hovedpine. Af alt bare lyst til at græde og gemme mig.

Jeg tænkte, hvad fanden sker der, mig som efter hånden har så meget styr på mit indre

En ting jeg altid har kæmpet med er TRYGHED.

Jeg omgiver mig med mennesker, jeg føler mig tryg ved, jeg tryg i mit job, jeg tryg i de ting jeg kan og gør.

Men det gik op for mig onsdag aften,  hvad det var der skete inden i mig.

Jeg var angst, jeg følte mig ik tryg

Jeg er god til at forberede mig på alting, hvis ting går sådan, gør jeg sådan.

Men nogle ting bliver ik altid som man havde forberedt sig og troede man vidste hvordan man ville regere på og det her viste sig at være en af de ting.

TRUSLERNE TIRSDAG

Det værste var ikke dem der vil ha mig til at tie min historie. Det værste var sætningen

DU SKAL KIGGE DIG OVER SKULDERNE I OFFENTLIGT RUM, FREMOVER

Det fremprovokerede en angst jeg ikke har haft før. Jeg har hele tiden vist at stikker jeg næsen frem, risikere jeg osse af få huk og har hele tiden været god til at sortere i hvad der kommet af godt og skidt, på det jeg gør.

Men pludselig tog jeg selv i at tænke over,

I toget

På station

I bussen

I Rama1000

At folk omkring mig ved hvem jeg er, uden jeg ved de ved det.

Som sagt det gjore at jeg de sidste 4 dage har trukket stikke helt.

Ingen job

Ingen facebook

Ingen Instagram

Ingen blog

Jeg har kun været her hjemme, jeg har kun været i rama1000 og handle 2 gange. Som blev meget hurtig overstået.

Jeg sagt nej til alting, meget få har været her, for lige at snakke lidt, men ik længe, kunne ik overskue det, det skulle lige ind og vende altsammen og sættes på plads i de rigtige kasser, for at få mig på rette vej igen.

Jeg heldigvis efterhånden god til at trække mig selv op igen, når jeg ryger ned. Det jo ikke første gang, de sidste 6 år snart.

Jeg ved, jeg lære af det hver gang og bliver bedre og bedre for hver gang, til ikke at blive nede for længe. Ved jo og har lært, at selv det der er svært må jeg gøre noget ved,  for at komme videre, entet kommer af sig selv.

Men nogle gange skal det hele falde fra hinanden, for at man kan samle det hele rigtigt op igen.

Hvorfor fortælle jer dette, hvis jeg bliver angst for at folk ved hvem jeg og kender mine historier.

Fordi andre ikke skal styre mit liv, men det skal JEG.

Fordi det hjælper at skrive tingene ned, få dem ud af hovedet.

Fordi jeg tror på at fortælle om de ting der svære i livet, hjælper andre til at tænke, ups det ik kun mig der kæmper med noget, så vi ikke føler os alene.

Ensomhed er et kæmpe tabu, ud af mange 

Fordi det hjælper jo mig lige så meget, som det hjælper andre.

Jeg haft en dejlig søndag med mine drenge, jeg på job igen imorgen og livet går videre, stærkere, klogere og et JEG der ikke tier, til et JEG der siger,  se de gode ting omkring dig, et JEG der er endnu mere mig.

Dejlig søndag derude, husk det der gør dig ondt, gør dig stærkere, hvis du tar kampen op.

Bh Dann

Rejsentilmitnyeliv

6 thoughts on “Nogle gange skal alt falde fra hinanden, for at det kan samles rigtig op igen .

 • Jimmy

  Søde Dann
  Jeg kan sagtens følge dig, over at du reagerede på den sindsyge kommentar, tirsdag.
  Men jeg vil gerne fortælle dig at, selvom vi ikke har mødt hinanden, så er du altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ryger ned igen. Fik selv konstateret Angst/Stress for 3 år siden. Men nok om mig, det her handler om Dig, og ja jeg fjoller rundt og kommenterer dit og dat, men bag det hele er jeg seriøs, og vil gerne være der for dig, på godt og ondt. Sådan er livet, det går op og ned og vil ikke kun have opturene og det sjove, men gerne vise dig min alvorlige side også.

  • rejsentilmitnyeliv

   Hej Jimmy
   Tak for dit skriv 🙂
   Livet har alle facetter og vi lære af dem alle.
   Gik livet bare lige ud, ville vi ikke rykke os en meter.
   Dann

 • Belinda Drelicharz

  Kære Dann
  Det er en styrke at trække sig for at reflektere, det er uvidenhed og mangel på respekt, der får folk til at udtrykke sig så afstumpet og komme med trusler.
  Du er nået så langt siden dengang jeg kendte dig og træder i mine øjne virkelig i karakter, når du vælger at håndtere konflikten åbent, som alt andet…
  Godt klaret Dann, og selvom alle ikke formår at forstå, så hjælper du mange på vej til i det mindste at have en respekt for egne valg i livet

  • rejsentilmitnyeliv

   Kære Belinda
   Mange tak for de så fine ord
   Bh Dann

 • Mette

  ❤️ Du er ALDRIG alene – du har mit nr og jeg er der med det samme❤️ Du er sgu nok den sejeste jeg kender- tænk på alt det du HAR været igennem… Så lad de trusler passere selvom det er svært.. det er blot ord❤️ Hvis nogen har så meget imod dig- tror du så de vil røre ved dig- tvivler….. Det her er uvidenhed, ell en der ikke selv tør tage springet… Det er UNORMAL adfærd… Du er har styr på livet- tro på det, du ved også selv❤️

  • rejsentilmitnyeliv

   Kære Mette
   Ja det rammer lige et par dage og så ud til højre og jeg rejser mig igen 🙂
   Tak for de meget fine ord.
   Bh Dann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *