Tiden går ⏰

Tiden går

Det nu snart 2 år siden jeg for første gang i mit liv i over 25 år blev mig selv single i livet.

Den først tid var selvfølgelig svær, men når jeg sidder nu og tænker tilbage, så har det været den bedste tid i mit liv efter jeg er sprunget ud.

Hold da op, hvor har jeg lært meget om mig selv, på godt og ondt, hvad har disse 2 år så givet mig.

Jeg har fundet mig selv, en frygtelig masse selvindsigt, tror vist godt man kan sige at Dann har fundet HJEM.

Jeg gjort meget op, men hold op der kommet meget til i stedet for, jeg føler mig taknemmelig for at jeg i dag, lever det liv jeg ønsker mig og at jeg har støtte fra så mange mennesker til det♥️

Jeg har de sidste 2 gjort hvad jeg kunne for at skabe mig et større og bredere socialt liv, men hold da op, jeg har ikke kunne får det, uden jer fantastiske mennesker, der kommet min vej og er blevet her, nye bekendskaber, enda nye venner, i er alle værdsat og har en stor indvirkning på at mine sidste 2 år er endt så fantastisk ud.

TAK AF HELE MIT HJERTE ♥️

Mit virke i Homoseksuel Med Forsinkelse i LGBT, har osse givet mig voldsomt meget og her er der osse kommet hjælp til, både her i kbh og i det nye Lgbt hus i Aarhus. Såååå fedt og vigtig at vi er her for hinanden i en svær tid og det kan jo gælde i mange ting.

INGEN SKAL STÅ ALENE ♥️

( ved jo selv hvordan det var )

Lidt tanker en tidlig morgenstund

Dann

Rejsentilmitnyeliv

2 thoughts on “Tiden går ⏰

 • Jimmy

  Du er en modig mand! Gid jeg var lige så modig…

  • rejsentilmitnyeliv

   Jimmy nogle gang, må man hoppe ud hvor der dybest, for nå der hen man vil.
   Mange gange er vores tanker værere end det vi hopper ud i, så det går jo, og for hver gang lære vi noget på både godt og ondt og bliver mere hele af det, entet kommer af sig selv ven 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *