2020

Et år mere i min rejse i livet er løbet ud.

2020 sikke et år. Et år på godt og ondt.

På ondt, startede allerede i december 2019.

Jeg blev sagt op i min lejlighed i Næstved og skulle være ude 1 marts 2020.

Det blev starten på min 6 flytning på 6 år, det slog mig lidt ud af kurs, jeg er ikke så god til udefrakommende ting, jeg ikke selv har indflydelse på.

Men jeg har osse lært de seneste år, at sætte mig ned og græde, ha ondt af mig selv, kommer jeg ikke langt med, så drømmen om at flytte tættere mit job i Valby, blev sat i højsæddet.

Men som altid kommer 1 ulykke jo sjældent alene, sygdom kom og tog over og lage mig i sengen til nytår 2019/2020. Så det blev 3 uger med influenza, ondt i halsen og øjeninfektion, aldrig har jeg været så syg.

Tilbage til flytning. Drømmen om kbh og tættere job gik endelig i opfyldelse.

2 værelses lejlighed i Rødovre blev mit nye hjem og flyttede d. 17/2-2020. 1 time og 20 min på job, blev skiftet ud med 20 min. Det gav ro, mere tid i hverdagen, tættere mine venner, mit frivillige i LGBT og storby livet. Så nu var det bare at komme på plads og nyde det.

Øøøøøøøh godt så, så kom corona lige ind fra højre og satte en stopper for mange ting og det endte med nedlukning i marts og hjemsendelse fra job.

Men det gav selvfølgelig godt tid til indretning af mit nye lille slot. 10 uger hjemme blev det til og de sidste uger var svære og nyde.

Næste onde, min arbejdsplads gik i betalingsstandsning og vi viste ikke om vi havde noget job og komme tilbage til. Fyringer og lukninger af butikker blev en realitet og jeg tænkte fedt, nu jeg endelig kommet tættere mit job og nu ender det måske med jeg ikke har et job.

Sådan gik det heldigvis ikke. Jeg kunne blive, beholde mit job. Dejligt.

Selv om corona har sat sine begrænsninger 2020. Må jeg dog alligevel kigge tilbage og sige meget godt er osse sket i 2020.

Nogle mennesker er kommet tættere i mit liv og nogle nye er osse kommet til. Må sige at jeg nyder min rejse i livet.

Til maj i år (2021) er det 7 år siden jeg startet min rejse og hold da op der sket meget og jeg er nået langt med mig selv. Det har taget tid, men jeg har aldrig haft det så godt med mig selv, at stå ved mig selv, vide hvem jeg er og tør visse 100% Dann, det giver så meget ro i livet.

Slf. er alt jo ikke fryd og gammen og der er stadig lidt gamle kasser der ikke er helt tomme og livet de sidste år har budt på både godt og ondt, så der er desværre kommet lidt i en ny kasse undervejs. Så der er lidt og arbejde med der, men sådan vil det nok være hele livet.

Ja, mine berømte kasser.

De er der stadig, men det er ikke så mange af dem, som der ikke er orden og styr på, som der var engang. Der 2 tilbage, der kræver lidt tid endnu.

Økonomi kassen.

Kærligheds kassen.

Meeeen mon ikke jeg får styr på dem osse med tiden.

Mine drenge i 2020

De jo snart voksne begge to, 16 og 20 år. I 10 klasse og tømrerlære er de godt igang med. De er sluppet unden om corona og har det godt. Vi ses når det passer ind, ikke det faste hver 14 dag mere, de har jo osse deres liv nu. Men de er med mig i hjertet hver dag og jeg er stolt af dem.

Så tak for 2020 og rejsen forsætter i 2021

Godt 2021 til jer alle

Dann/Rejsentilmitnyeliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *